Studiu de caz

Proiect Tollster – aplicație mobilă de plată a vinietelor în Europa

Tollster este produsul nostru complet, de la gândirea conceptului și până la implementarea acestuia. Aplicația a fost pentru noi un proiect inovator, îndrăzneț și care a venit cu multă muncă, dar și multă satisfacție. Tollster ajută oamenii în călătoriile lor să își plătească rapid și sigur vinieta în peste 15 țări europene.

Descrierea proiectului

Tollster a venit cu o nouă provocare pentru Trakosoft și CargoTrack – realizarea unui serviciu a cărui client este necunoscut.

Probleme rezolvate prin softul Traskosoft

Descoperiți serviciile noastre IT concepute pentru a accelera succesul afacerii dvs.

Problema esențială a oamenilor era legată de cât de complicat sau costisitor ca timp este cumpărarea vinietei în fiecare țară tranzitată. Inclusiv statul la cozile benzinăriilor, opririle aferente pentru a face acest lucru sau găsirea cu greu a site-urilor oficiale prin care să se cumpere vinieta.

Trakosoft a oferit într-un singur loc, vinietele din peste 15 țări europene. Ele pot fi cumpărate foarte rapid și fără să necesite timp mult.

Lipsa de informare privind modul de achiziționare și funcționare a vinietei în țările respective.

Trakosoft a integrat în aplicație o serie de articole, care să regăsesc pe www.tollster.ro, și care cuprind toate informațiile despre achiziția vinietei, controale, amenzi și costuri, însă pentru toate țările din Europa, indiferent de modul de taxare.

Timp mult investit pentru transportatori ca să se asigure că fiecare vehicul are plătită vinieta în țările în care nu pot fi folosite aparate de tip OBU sau pentru vehiculele care nu au astfel de dispozitiv.

Transportatorii pot folosi Tollster. Odată introduse datele vehiculului, acestea rămân salvate în aplicație și este foarte ușor să se realizeze ulterior plăți de viniete. În plus, nu exisă o limită de vehicule pe care le poți adăuga, așa că transportatorii își pot înregistra întreaga flotă auto, dacă au nevoie.

Tehnologii folosite în acest proiect

PHP

MariaDB

Javascript

Angular

TypeScript

Java

Phyton

Dart

Flutter

serviciile oferite

Descoperiți serviciile noastre IT concepute pentru a accelera succesul afacerii dvs.

Mobile App

Custom Software

Studii de caz

Aplicația tollster

începe să construiești

Transformă-ți Viziunea în Realitate

Dorești și tu un ajutor în digitalizarea afacerii tale? Ai nevoie de un serviciu în ceea ce privește Custom Software? Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii!

Alte studii de caz