Studiu de caz

Dezvoltare a soluției de control și gestionare a mărfii livrate de către PGS Sofa Oradea

În acest proiect, ne-am propus optimizarea livrării de produse finite către destinatarii mari ai fabricii din Oradea, prin crearea și integrarea a 3 aplicații care să faciliteze controlul asupra mărfii atât de către PGS Sofa Oradea, cât și de către clienții și șoferul care transportă marfa.

Descrierea proiectului

Livrarea mărfurilor către client poate fi uneori anevoioasă, iar nevoie de control a statusului și modului de livrare este esențială pentru a evita cât mai mult pierderile.

Probleme rezolvate prin soft-ul Traskosoft

Descoperiți serviciile noastre IT concepute pentru a accelera succesul afacerii dvs.
Neconcordanță în livrări, marfa putea să fie descărcată haotic sau cu lipsuri.
Atât șoferul, cât și clientul trebuie să confirme în aplicație descărcarea mărfii, respectiv primirea acesteia și conformitatea acesteia cu ceea ce este prezent în aplicație. În plus, compania vede tot acest proces în timp real.
Compania avea pierderi de pachete și implicit de bani, care erau cauzate de o lipsă a informării față de marfa care era transportată și descărcată.
În aplicație, șoferul vede ce marfă are în camion și scanează un cod atunci când finalizează complet descărcarea. În același timp, clientul știe ce marfă trebuie să primească, poate să verifice și trebuie să confirme atunci când primește marfă.
Absența informării privind statusul livrării și a locației camionului cu marfă.
Prin sistemul de monitorizare GPS integrat în SAP, atât fabrica PGS Sofa Oradea, cât și clientul, văd exact locația camionului și aproximarea aferentă livrării.

Tehnologii utilizate în acest proiect

PHP

MariaDB

Java

DART

Javascript

Angular

Typescript

FLUTTER

serviciile oferite

Descoperiți serviciile noastre IT concepute pentru a accelera succesul afacerii dvs.

Software Integration cu SAP

începe să construiești

Transformă-ți Viziunea în Realitate

Dorești și tu un ajutor în digitalizarea afacerii tale? Ai nevoie de un serviciu în ceea ce privește Managementul producției? Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii!

Alte studii de caz