echipa trakosoft

Noi suntem trakosoft

echipa pasionată de noul tău proiect

Dezvoltăm soluții IT inovatoare pentru afacerea ta!
Din pasiune și dedicare pentru IT, dezvoltăm soluții inovatoare în funcție de nevoile tale. Suntem aici să îți facem visul să devină realitate!

cu pasiune,
încă din 2016

Suntem dedicați fiecărui proiect pe care îl dezvoltăm. Facem totul din pasiune, pentru nevoile tale.

Cum am început?

Drumul nostru, ce a pornit în 2016, a fost mânat de pasiune pentru tehnologie și inovație. În ciuda provocărilor, am finalizat fiecare proiect cu succes, oferind rezultatele pe care clienții noștri le-au dorit.

Ce ne dorim?

Povestea noastră a început din dorința de a oferi servicii IT care să se potrivească nevoilor fiecărui client. Dorim să ne asigurăm că folosim cele mai noi tehnologii, oferind astfel soluții inovatoare.

Cine suntem?

Echipa noastră este formată din specialiști orientați spre dezvoltare profesională și personală. Fiecare problemă ne stimulează creativitatea și ne ajută să devenim mai buni în ceea ce facem.

echipa din spatele trakosoft

Suntem o echipă entuziastă, energică și dedicată domeniului IT. Fiecare dintre noi suntem pasionați de ceea ce facem și ne implicăm activ în fiecare proiect. Noi suntem cei care îți putem face visul să devină realitate!

Bogdan Pali

Chief Executive Officer

Claudiu Lup

Head of Software Development

Alina Hulea

Software Developer

Mădălin Fîntînă

Software Developer

Adrian Malița

Product Owner

Cătălin Szilagyi

Software Developer

Tudor Huza

Software Developer

Octavia Bolojan

Software Developer

Marcel Pătcaș

Software Developer

locul în care totul devine realitate

începe să construiești

Transformă-ți Viziunea în Realitate

Ești gata să îți duci afacerea la nivelul următor? La Trakosoft, punem pasiunea și expertiza noastră în serviciul inovației tale. Dacă visezi să dezvolți o aplicație sau un software care să schimbe regulile jocului în industria ta, ești în locul potrivit!