cariere

Echipa Trakosoft este unită prin pasiunea față de tehnologie și dezvoltare

Pasiunea și interesul pentru tehnologie ne-au format ca echipă. Însă colaborarea, deschiderea și respectul ne ajută să menținem echipa funcțională și unită.

echipa trakosoft

Echipa noastră este formată din specialiști din diferite industrii și domenii. Credem că este important să ne dezvoltăm abilitățile și să abordăm fiecare proiect cu seriozitate și profesionalism.
Cu timpul, ne-am creat propria abordare strategică, dobândind o înțelegere profundă a nevoilor clienților noștri sau a pieței țintă. Astfel analizăm nevoile fiecărui client, venind cu soluții potrivite și personalizate.
Clienții vin cu ideea, iar noi consultăm proiectul și începem specificarea și wireframing-ul. După ce schițele sunt aprobate, începem să le proiectăm și să le construim pentru a oferi un soft și o experiență de neuitat.

Noi suntem trakosoft

valorile noastre

Descoperiți serviciile noastre IT concepute pentru a accelera succesul afacerii dvs.

Inovația

Inovația este ceea ce ne-a motivat să pornim pe acest drum. Echipa noastră își dorește să aducă mereu soluții și idei noi în fața provocărilor ce apar. Abordăm problemele cu deschidere, încercând să găsim modalități noi și eficiente pentru a ne atinge obiectivele.

Profesionalismul

Profesionalismul ne ajută să asigurăm calitate în toate proiectele și activitățile noastre. Respectăm standardele și eticile profesionale. Această virtute ne ajută și în relația cu clienții noștri, căci este baza pe care vom construi încrederea și succesul colaborării noastre.

Transparență

Pentru a putea lucra în echipă, este esențial să existe transparență între noi. Împărtășindu-ne deschis informațiile și procesele muncii, creăm un mediu în care suntem apreciați și implicați cu toții.
Transparența facilitează o comunicare eficientă și clară, iar legăturile noastre devin mai puternice.

Munca în echipă

Un atuu puternic pe care îl avem este munca în echipă, lucru care este și cheia succesului. Prin comunicare și colaborare, ne putem uni forțele individuale obținând astfel rezultate remarcabile. Lucratul împreună ne consolidează echipa și o face mai puternică în fața provocărilor.

Beneficii

De ce să ne alegi pe noi?

Suntem pasionați de munca noastră și de proiectele la care lucrăm. Ne orientăm către performanță și dezvoltare continuă. Echipa noastră este constant pregătită de acțiune, muncind cu dedicare și pasiune. Ne dorim ca fiecare din noi să aibă un stil de viață sănătos. Este important pentru noi să respectăm echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

poziții disponibile

Echipa Trakosoft este în continuă creștere și dezvoltare.
În prezent avem următoarele poziții disponibile:

procesul de recrutare

Aplicare CV

Primim și analizăm CV-ul trimis de tine.

1

Îți testăm aptitudinile

Vei trece printr-o etapă în cadrul căreia îți testăm competențele și cunoștințele legate de poziția pentru care ai aplicat.

3

Bun venit în echipă!

Suntem încântați că te avem în echipa noastră. Suntem aici pentru a te sprijini și a te ghida pe parcursul călătoriei tale în cadrul companiei noastre.
5

Organizăm o discuție

Dacă informațiile din CV-ul tău ne-au convins, te invităm la o discuție deschisă în care vom putea vorbi despre obiectivele ambelor părți.
2

Feedback & Ofertă

Îți oferim un feedback, iar dacă răspunsul este unul pozitiv vei primi o ofertă de angajare.
4

Aplicare CV

Primim și analizăm CV-ul trimis de tine.
1

Organizăm o discuție

În urma analizării CV-ului, te invităm la o întâlnire unde putem avea o discuție. În această întâlnire vom discuta aspecte precum dorințele tale dar și beneficiile pe care noi le oferim.
2

Îți testăm aptitudinile

Vei trece printr-o etapă în cadrul căreia îți testăm competențele și cunoștințele legate de poziția pentru care ai aplicat.
3

Feedback & Ofertă

În urma interviului și a testării îți oferim un feedback, urmat de o ofertă de angajare.
4

Bun venit în echipă!

Suntem încântați că te avem în echipa noastră și că vei fi alături de noi. Suntem aici pentru a te sprijini și a te ghida pe parcursul călătoriei tale în cadrul companiei noastre.
5

Viața la Trakosoft

Echipa Trakosoft este în continuă creștere și dezvoltare.
In prezent avem urmatoarele pozitii disponibile:

Echipa Trakosoft

vrei să faci parte din echipa noastră?

Aplica chiar acum și vino la un interviu cu noi.