Serviciile noastre

Trakosoft Solutions este o companie specializată în dezvoltarea de software la comandă

Fie ca este un website, o aplicație de Android, IOS sau o aplicație mult mai complexă echipa noastră de programatori vă stă la dispoziție.

Software personalizat

Dezvoltam software la comanda pentru a oferi clienţilor noştri soluţii profesionale adaptate la nevoile şi specificul afacerii lor. Pentru asta folosim o paleta largă de tehnologii având în vedere funcţionalitatea, uşurinţa în utilizare, designul modern şi atractiv respectiv viteza ridicată de răspuns.

Aplicații Android si IOS

Dezvoltarea tot mai mare a pieţei de telefoane inteligente obligă fiecare client să pună la dispoziţia utilizatorilor aplicaţii mobile native. TRAKOSOFT dezvoltă aplicaţii IOS şi Android astfel încât clienţii noştri sa aibă o suită completă de software utilizabil de pe orice tip de dispozitiv.

Server SMS

Punem la dispoziţia clienţilor noştri o soluţie completa pentru trimiterea automata a mesajelor SMS. Aceste mesaje reprezinta una din cele mai simple, ieftine şi eficiente metode de comunicare din prezent ce acoperă multe scenarii cu ar fi: trimiterea de notificări, marketing, publicitate, alerte financiare, facturi scadente, emise, comenzi, rezervări...

Integrare sisteme ERP

Planificarea resurselor întreprinderii (ERP) se referă la totalitatea proceselor, informațiilor și resurselor dintr-o companie administrate într-un singur sistem informatic centralizat. TRAKOSOFT implementează sisteme ERP acolo unde nu sunt şi integrează pe cele existente cu noile softuri care apar în portofoliul clientului pentru a atinge dezideratul de centralizare.

TRANSFORMĂ IDEEA ÎN REALITATE

Intră în legătură cu noi
Monitorizare GPS

Oferim o platformă de monitorizare prin GPS ce suportă peste 150 de tipuri de dispozitive hardware diferite şi avem capacitatea de a implementa protocoale de comunicare pentru orice alt dispozitiv GPS. Platforma noastră este o soluţie completă frontend+backend ce poate fi particularizată după cerinţele fiecărui client.

Monitorizare persoane

Plecând de la premiza că fiecare persoană are telefonul mobil la el, serviciul de control parental sau monitorizarea persoanelor se realizează prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil care transmite poziţia unde se află, către platforma de monitorizare TRAKOSOFT. Astfel se poate vizualiza poziţia persoanelor monitorizate şi acţiona în consecinţă.

Management GDPR

Oferim soluţii software ce permit companiilor să simplifice şi să administreze în siguranţă datele personale ale clienţilor lor. Protejând datele personale ale clienţilor companiile inspiră încredere, ceea ce reprezintă fundaţia afacerilor de succes de azi.

Consultanţă IT

TRAKOSOFT oferă consultanta IT de specialitate pentru că preţuim analiza în profunzime a problemelor înainte de alegerea soluţiilor software. Vă punem la dispoziție timpul şi experienţa noastră pentru a găsi cele mai adecvate soluții la tematicile pe care vreţi să le rezolvaţi.

DEZVOLTĂM SOFTWARE DE CALITATE

Nu ne crede pe cuvânt, încearcă serviciile noastre