PGS-Transporters – Politica de confidentialitate

CONDITII SI TERMENI MONITORIZARE COLETE

PGS SOFA & CO S.R.L. cu sediul in localitatea Oradea, str. Borsului, nr. 23/A, jud. Bihor, precizeaza ca aplicatia pe care ati instalat-o pe telefon solicita urmatoarele permisiuni:

  1. Acces la camera foto a telefonului: camera foto va fi folosita de utilizator pentru a scana colete in aplicatie. Aplicatia nu va accesa camera foto in alte circumstante

  2. Acces la geo-locatia telefonului: Aplicatia va transmite PGS locatia telefonului in momentul scanarii coletelor. Se realizeaza acest aspect pentru a verifica ca locul de scanare a coletelor sa corespunda cu locul planificat de descarcare. Accesul la geo-locatia telefonului se va face doar in conditiile de mai sus, cand aplicatia e folosita de utilizator pentru scanarea coletelor si nu va accesa geo-locatia telefonului in alte conditii.

Datele vor fi tinute pe serverul Trakosoft Solution S.R.L., tert cu care PGS Sofa & CO S.R.L.are incheiat contract in acest sens, pentru o perioada de 120 zile de la finalizarea turneului si accesul la ele se va face doar in scopul de control al descarcarilor sau in caz de litigii comerciale cu transportatorii sau clientii.

Prin instalarea si folosirea aplicatiei, utilizatorul accepta prezentele conditii si prezentii termeni.