Despre noi

Despre noi

Firma TRAKOSOFT SOLUTIONS SRL a luat fiinţă în anul 2016. Suntem o echipă tânără din oraşul Oradea motivată de dorinţa de a face soft cu adevărat după nevoile clientului. Folosim tehnologii noi şi credem că succesul tuturor companiilor din ziua de astăzi depinde intr-o măsură deloc neglijabilă de softurile pe care le folosesc.

Tehnologie

Ne place sa fim la curent cu cele mai noi tehnologii și adoram sa le folosim! Folosim tehnologia pentru a ne simplifica și îmbunătăți munca.

Pasiune

Fiecare membru al echipei este pasionat și entuziasmat de munca pe care o depune. Punem acesta pasiune în fiecare proiect și credem cu tărie ca este un ingredient esențial pentru reușită.

Resurse

Suntem o echipa tânără, dinamica, învățam rapid și, cu fiecare zi care trece, adunam tot mai multe resurse pe care ne dorim sa le implementam în proiectele viitoare.

Inspiraţie

Fiecare client satisfăcut de serviciile noastre ne inspira sa fim mai buni pe viitor. Suntem pregătiți permanent sa venim cu o soluție pentru nevoile tale

Eficienţă

Credem ca serviciile oferite de noi sunt construite pentru optimizarea și creșterea eficientei. Acesta este principalul scop care ne motivează. Eficienta înseamnă timp, timpul înseamnă energie și fericire.

Viziune

Ne place sa investim timp, efort, și pasiune în ceea ce facem. Ne dorim sa facem asta și pe viitor pentru a ne asigura ca te vei bucura de toate avantajele digitalizării afacerii tale.